Me valmennamme sinut digitaaliseen taloushallintoon


Haluamme auttaa yritystäsi menestymään!

Mietipä tilannetta, jossa sinun ei tarvitse enää koskaan tuskastella numeroiden, lomakkeiden ja paperipinojen äärellä – voit vain luottaa siihen, että kaikki hoituu puolestasi. Kuulostaa hyvältä, eikö totta? Entäpä, jos käyttäisit säästynyttä aikaasi yritystoimintasi kehittämiseksi ja sparraisit yhdessä asiantuntijan kanssa uusia ideoita vaikkapa markkinoinnin tai uusasiakashankinnan suhteen? Laajimmissa kokonaisratkaisuissamme kyse on juuri tästä: voit jättää taloushallintosi täysin meidän vastuullemme ja lisäksi hyödyntää erilaisia neuvonta- ja konsultaatiomahdollisuuksia.

Me valmennamme sinut käyttämään digitaalisia taloushallinnon palveluita joustavasti ja haluamassasi paikassa. Uutena digitaalisen taloushallinnon asiakkaanamme saat yrityksellesi tabletin valmiiksi asennetuilla ohjelmilla käytettäväksesi jo valmennustilaisuudessa. Käymme digitaalisen taloushallinnon osa-alueet selkeinä kokonaisuuksina läpi ja opastamme sinua niiden käytössä henkilökohtaisesti. Hyödynnettynä digitaalinen taloushallinto mahdollistaa, että kaikki raportit ovat aina saatavilla reaaliajassa ja yrityksen johdolla on aina viimeisin tieto käytettävissä päätöksenteon pohjaksi. Graafinen raportointi on selkeää ja turvallista käyttää ja yrityksen johdolla on pääsy tuloslaskelman riviltä aina tositteisiin ja yksittäisiin vienteihin saakka. eTasku-sovelluksen avulla kuittien käsittely tapahtuu mobiilisti ostohetkellä ja matka- sekä kululaskujen tekeminen on vaivatonta Google Maps:ia hyödyntäen.

Järjestelmään on pääsy vain käyttäjille valvotusti ja kaikki liikennöinti sisään ja ulos tapahtuu vahvalla salauksella. Palvelimet on sijoitettu luotettavan operaattorin valvottuun konesaliin ja tapahtumien varmistukset tehdään päivittäin kahteen fyysisesti erillään olevaan paikkaan.

tablet

Tule mukaan! Saat iPadin taloushallinnon ohjelmilla avaimet käteen -palveluna.

Aloita tästä