X

Ota yhteyttä

Oheisen lomakkeen avulla voit kertoa meille omasta palvelutarpeestasi ja varata ajan maksuttomaan konsultaatioon.

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Me valmennamme sinut digitaaliseen taloushallintoon


Haluamme auttaa yritystäsi menestymään!

Mietipä tilannetta, jossa sinun ei tarvitse enää koskaan tuskailla numeroiden, lomakkeiden ja paperipinojen äärellä – voit vain luottaa siihen, että kaikki hoituu puolestasi. Kuulostaa hyvältä, eikö totta? Entäpä jos käyttäisit säästynyttä aikaasi yritystoimintasi kehittämiseksi ja sparraisit yhdessä asiantuntijan kanssa uusia ideoita vaikkapa markkinointiin tai uusasiakashankintaan? Laajimmissa kokonaisratkaisuissamme kyse on juuri tästä: voit jättää taloushallintosi täysin meidän vastuullemme ja lisäksi hyödyntää erilaisia neuvonta- ja konsultaatiomahdollisuuksia.

Me valmennamme sinut käyttämään digitaalisia taloushallinnon palveluita joustavasti ja haluamassasi paikassa. Käymme digitaalisen taloushallinnon osa-alueet läpi selkeinä kokonaisuuksina ja opastamme sinua niiden käytössä henkilökohtaisesti. Hyödynnettynä digitaalinen taloushallinto mahdollistaa, että kaikki raportit ovat aina saatavilla reaaliajassa ja yrityksen johdolla on aina viimeisin tieto käytettävissään päätöksenteon pohjaksi. Graafinen raportointi on selkeää ja turvallista käyttää ja yrityksen johdolla on pääsy tuloslaskelman riviltä aina tositteisiin ja yksittäisiin vienteihin saakka. eTasku-sovelluksen avulla kuittien käsittely tapahtuu mobiilisti ostohetkellä ja matka- sekä kululaskujen tekeminen on vaivatonta Google Maps:ia hyödyntäen.

Järjestelmään on pääsy vain käyttäjille valvotusti ja kaikki liikennöinti sisään ja ulos tapahtuu vahvalla salauksella. Palvelimet on sijoitettu luotettavan operaattorin valvottuun konesaliin ja tapahtumien varmistukset tehdään päivittäin kahteen fyysisesti erillään olevaan paikkaan.

tablet

Tule mukaan! Me valmennamme yrityksesi digitaaliseen taloushallintoon.

Aloita tästä