Digitaalinen taloushallinto


Me valmennamme sinut käyttämään digitaalisia taloushallinnon palveluita joustavasti ja haluamassasi paikassa. Uutena digitaalisen taloushallinnon asiakkaanamme saat yrityksellesi tabletin valmiiksi asennetuilla ohjelmilla käytettäväksesi jo valmennustilaisuudessa. Käymme digitaalisen taloushallinnon osa-alueet selkeinä kokonaisuuksina läpi ja opastamme sinua niiden käytössä henkilökohtaisesti. Hyödynnettynä digitaalinen taloushallinto mahdollistaa, että kaikki raportit ovat aina saatavilla reaaliajassa ja yrityksen johdolla on aina viimeisin tieto käytettävissä päätöksenteon pohjaksi. Graafinen raportointi on selkeää ja turvallista käyttää ja yrityksen johdolla on pääsy tuloslaskelman riviltä aina tositteisiin ja yksittäisiin vienteihin saakka. eTasku-sovelluksen avulla kuittien käsittely tapahtuu mobiilisti ostohetkellä ja matka- sekä kululaskujen tekeminen on vaivatonta Google Maps:ia hyödyntäen.

Reaaliajassa ja sijainnista riippumatta

Digitaalinen ostolaskujen hallinta mahdollistaa laskujen vastaanoton verkkolaskuna, skannauspalvelulla, sähköpostilla tai manuaalisesti. Laskut arkistoituvat saapuessaan automaattisesti sähköiseen arkistoon ilman erillisiä toimenpiteitä ja ovat haettavissa myöhemmin useita erilaisia hakutoimintoja käyttäen. Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä sisältää sähköposti- ja tekstiviestimuistutukset ja varahenkilöt saadaan kytkettyä päälle esimerkiksi lomien ajaksi. Laskut hyväksytään yrityksen johdon toimesta ostolaskujärjestelmässä ja lähetetään maksuun pankkiyhteyden kautta. Ostovelat näkyvät reaaliajassa järjestelmässä ja johto pystyy seuraamaan niiden kehittymistä graafisesti mobiililaitteen kautta.

Digitaaliset myyntilaskut voidaan luoda missä ja milloin tahansa. Laskut lähetetään asiakkaalle sähköisesti verkkolaskuina, sähköpostilla tai tulostuspalvelun kautta. Saatavien seuranta on reaaliaikaista mahdollistaen nopeamman reagoinnin erääntyneiden laskujen osalta. Laskujen lähettäminen perintään on mahdollista muutamalla klikkauksella.

Digitaalinen taloushallinto säästää aikaa ja rahaa

Pienimuotoisen ja alkavan yritystoiminnan kohdalla digitaaliseen taloushallintoon panostaminen saattaa tuntua suurelta menoerältä. Kun kaikki kirjaukset tehdään sähköisesti alusta alkaen ja erilaiset ilmoitusvelvollisuudet hoidetaan automaattisesti, säästytään turhilta työvaiheilta – säästyneestä ajasta ja rahasta puhumattakaan.

  • Web-laskutus
  • Verkkolaskutus
  • Ostolaskujen kierrätys
  • Pankkiyhteydet
  • Palkanmaksu
  • Reaaliaikainen raportointi
  • Sähköinen arkistointi