X

Ota yhteyttä

Oheisen lomakkeen avulla voit kertoa meille omasta palvelutarpeestasi ja varata ajan maksuttomaan konsultaatioon.

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Taittovaara Oy, Varataito

Olin tuntenut Anssi Kauppilan työelämän ympyröistä jo useamman vuoden ajan ennen hänen ryhtymistään tilitoimistoyrittäjäksi. Tietäen hänen perusteellisen, korkealaatuisen ja asiakaslähtöisen työtapansa, en epäröinyt hetkeäkään tarvitsemieni tilitoimistopalvelujen siirtämistä AM Accounts Oy:lle heti kun se oli mahdollista.

Tekniikka ja sen soveltaminen on oman liiketoimintani keskiössä, enkä todellakaan tunne olevani vahvimmillani taloushallinnon tai kirjanpidon parissa. Eikä minun AM Accounts Oy:n asiakkaana tarvitsekaan olla, vaan voin keskittää voimavarani omalle vahvuusalueelleni, ja antaa todellisten ammattilaisten hoitaa sijastani yritykseni kirjanpidon, palkat, verosuunnittelun, tilinpäätökset, ja muut kannattavan liiketoiminnan ja lainsäädännön edellyttämät toimenpiteet, ja huolehtia ne puolestani.

Onpa AM Accounts Oy perustanut yritykselleni kansainvälisen joint venture -tytäryhtiönkin, ilman että itseni tarvitsi tehdä käytännössä muuta kuin allekirjoittaa muutama paperi. Kokemuksieni perusteella ja yrittäjänä olen ehdottoman valmis suosittelemaan muille pieniä tai keskisuuria yrityksiään pyörittäville yrittäjille asiansa osaavan taloushallinnon palvelutuottajan palkkaamista, ja antamaan itselleen mahdollisuuden keskittyä oman liiketoiminnan kannalta oleelliseen. Omalla kohdallani tuo palvelutuottaja, paremmin sanottuna kumppani, on AM Accounts Oy.

Jukka Taittonen

Toimitusjohtaja