X

Ota yhteyttä

Oheisen lomakkeen avulla voit kertoa meille omasta palvelutarpeestasi ja varata ajan maksuttomaan konsultaatioon.

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lageon Oy

Pienen ympäristökonsultointia tekevän yritykseni pyörittäminen on ollut alusta asti helppoa ja mukavaa, kun yhteistyökumppanini suosituksesta valitsin Accounts.fi Tilitoimiston myös omaksi tilitoimistokumppanikseni.

Taloushallintoasioihin tuhraantuu itseltäni enää vain muutama tunti kuukaudessa, kun Accounts huolehtii puolestani kirjanpidosta, laskuista, palkkalaskennasta, tilinpäätöksistä ja veroasioista. Saan myös aina vaivattomasti tukea, jos minulle herää näistä asioista kysymyksiä.

Yhteistyö Accounts.fi Tilitoimiston kanssa on sujunut mukavasti ja täyttänyt odotukseni mainiosti. Minulla on aikaisempaakin kokemusta taloushallintajärjestelmistä, mutta koska jokainen ohjelma on vähän omanlaisensa, jouduin valmennuksen jälkeen esittämään vielä joitakin kysymyksiä. Siitä lähtien olen voinut luottaa siihen, että Accountsilla asioiminen on mukavaa ja helppoa, asiat sujuvat, ja apua saa, kun kysyy.

Suosittelen Accounts.fi Tilitoimistoa muillekin, sillä kaikkea ei kannata ruveta miettimään itse; asiantunteva, auttava, huolehtiva ja helposti lähestyttävä tilitoimisto nimittäin helpottaa yrittämistä kummasti!

Lasse Korkalainen

Projektipäällikkö, Ympäristögeologi FM