X

Ota yhteyttä

Oheisen lomakkeen avulla voit kertoa meille omasta palvelutarpeestasi ja varata ajan maksuttomaan konsultaatioon.

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hanmas Oy

Halusin erikoishammaslääkäripalveluita tuottavalle yritykselleni tilitoimistokumppanin, jolta saisin asiantuntevaa neuvontaa, kirjanpitoa selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla sekä vastaukset yhteydenottoihin kohtuullisessa ajassa. Minulle suositeltiin Accounts.fi Tilitoimistoa, joka onkin täyttänyt odotukseni erinomaisesti.

Käyttöön otettavia järjestelmiä oli monta ja heti valmennuskäynnin jälkeen oli vähän vielä hakusessa, miten mikäkin toimii. Apua ja neuvontaa on kuitenkin ollut koko ajan saatavilla. Tällä hetkellä taloushallinto työllistää minua hyvin vähän – käytännössä kuittien valokuvaamisen ja laskujen hyväksymisen sekä pari kertaa vuodessa tapaamisen kirjanpitäjän kanssa – ja esim. eTasku helpottaa paljon kuittiruljanssia.

Yhteistyöstä tulee tunne, että Accounts todella välittää minusta asiakkaana. Kommunikointi on helppoa, minun ei tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä, tilinpäätökset käydään tarkasti läpi ja selostetaan läpikotaisin. Luotan tilitoimistooni 100-prosenttisesti!

Hanna Vallioniemi

Toimitusjohtaja